top of page

Litt om oss bak Triumph Saddles

Hva vi gjør

Vi jobber med saltilpassing, omstopping/reperasjoner og salg av saler og utstyr. I tillegg til Equipe, gjør vi service på en rekke ulike merker - justerer stopping, endrer bom, flytter paneler. Vi forhandler saler fra Aviar, Custom, Equipe og Amerigo. Triumph Saddles reiser i store deler av Skandinavia og gjør hjemme-stall besøk.

46053397_1842255602510846_1728966959342551040_n.jpg
163515 _tbj_01_IMG_6232_edited.jpg

Sport & utvikling

Gjennom 18 år har vi (Lars & Jonas) jobbet med og for god ridning, utdannelse av hester og ryttere til et internasjonalt nivå. Som både ryttere og trener synes vi det er spesielt spennende å kunne optimalisere en ekvipasje sin utvikling på flere områder.

 

Med Triumph Sadles tilbyr vi nå nøye utvalgte kvalitetssaler som vi mener er “top notch” for å matche utviklingen av hest og rytter. Som tidligere sprangrytter, har Lars stor interesse både på sprang og dressursiden med utvikling av hest og rytter og forbedre prestasjoner.

Bakgrunn

Lars er autorisert fra Prestige, Amerigo og Equipe både på saltilpassing, men også autorisert på stopping og reperasjoner.

 

Både Amerigo og  Equipe har også egen opplæring for å jobbe med bom-endringer og sy saler. Dette er nødvendig for at produsentenes garanti skal være gyldig. Triumph Saddles er en av få i Skandinavia som har denne opplæringen (ved siden av Equipe Saddles Sverige sin egen salmaker i Halmstad som står for opplæringen) Vi har også hatt et intensivt opplegg hos Equipe i Italia.

saltilpasser Lars Lindø
bottom of page