AVIAR - luxury meets tradition!

Den ultimate forbindelse mellom hest og rytter. Aviar vokser nå med rekordfart og er svært godt likt av ryttere, spesielt grunnet markedets letteste og mest innovative saler

Det er ikke noe understatement at vi er svært begeistret for de nye Aviar-salene! Samtlige saler har:

  • Justerbar fleksibel bom

  • Utskiftbare skumpaneler med ekstrem skulderfrihet

  • Store utvendige støtter som gir maksimal komfort og balanse for rytter


Form og funksjon skal ha perfekt harmoni. Aviar jobber mot den ultimate opplevelse av symmetri og følelse av letthet. Unødvendige designdetaljer er tatt bort. En minimalistisk approach til sal er resultatet av en helt ny måte å designe sal på.
Anatomisk designet bom

Hyperflex™bommen gir både tverrgående og horisontal fleks for optimal bevegelse. Ved en fullstendig re-design av salens skjelett ved å gjennomtenke form og materialer, har Aviar oppnådd ekstrem lettvekt og anatomisk design. Dette blir anatomisk riktig for hesten ved å unngå trykk på utsatte områder som f.eks trapés muskel.

Trykkavlastningssystem

Trykkavlastingssystemet PRS fungerer sammen med den anatomiske bommen for å fordele trykket fra rytter jevnere på hesten. Dette resulterer også til et høyere nivå av "feedback" når man rir, som gir en ultimat forbindelse mellom hest og rytter.


Klikksystemet

Tradisjonelle saler har paneler sydd for hånd som er ganske tidkrevende for saltilpasser å endre, justere eller skifte. Med et helt nytt design tillater klikksystemet at panelene på Aviar enkelt kan klikkes av og på. Vi har flere ulike paneler i både bredde, dybde og høyde for å tilpasse den enkelte sal til hesten.


Ekstrem lettvekt

Aviar saler er bygget og konstruert for å være ekstremt lettvekt ved å endre en del materialer til å lage dem. "The Rook" veier kun 5,8 kg som gjør den til en av de absolutt letteste på markedet.